Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 51 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka boczku, cukru, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Umieść ziemniaki w średniej wielkości garnku i przykryj je wystarczającą ilością wody, aby rozciągały się 2 cale nad powierzchnią ziemniaków. Posolić wodę i zagotować na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, aż ziemniaki będą miękkie po przekłuciu widelcem, około 15 do 20 minut.
Odcedzić i pokroić w 1/4 cala rundy.
Ugotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu. Po chrupiące, umieścić na talerzu wyłożonym ręcznikiem papierowym i kruszyć na małe kawałki.
Wylać wytopiony tłuszcz, rezerwując 1/4 szklanki na patelni. Obrócić ogień na średni i dodać cebulę. Gotować, aż półprzezroczyste i po prostu zaczyna brązowy, o 4 do 5 protokół.
Ubić ocet, cukier, musztardę i sól i wymieszać, aż będą gęste i bąbelkowe.
Dodać pokrojone, ugotowane ziemniaki i wrzucić do herbu. Top z pokruszonym boczkiem i udekorować szczypiorkiem.
Polecane wino: Dornfelder, Riesling
Dornfelder i Riesling są moim najlepszym wyborem dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Weingut Fritz Windisch Heimersheimer Rotenfels Dornfelder
Bardzo smaczne, mocne wino o wyraźnym aromacie i bogatym ciemnoczerwonym kolorze. Ma pyszny smak wiśni, czerwonych jagód i śliwek z przyzwoitymi, gładkimi taninami. Jego słodycz jest przyjemna i harmonijna, co sprawia, że jest przyjemna dla miłośników niezbyt wytrawnych win.Wyśmienity towarzysz deserów i serów, ale także dań grillowanych i wędzonych. Jest to również wino do przyjemności i bardzo smaczna nocna Czapka