Niemiecka Sałatka Ziemniaczana

Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 74 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 252 kalorie, 9g białka, oraz 9g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 543 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz cukier, ocet winny, ziemniaki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 80%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać ziemniaki; gotować do miękkości, ale nadal twarde, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
3
Odcedzić, schłodzić i posiekać.
4
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić, pokruszyć i odstawić. Rezerwa tłuszczu boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
6
Dodać mąkę, cukier, woda i ocet na patelni i gotować w zarezerwowanym tłuszczu boczku na średnim ogniu, aż opatrunek jest gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
OcetOcet
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj boczek, ziemniaki i zieloną cebulę na patelnię i mieszać aż pokryte. Gotować do ogrzania i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
ZiemniakZiemniak
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

Polecane wino: Riesling, Dornfelder

Riesling i Dornfelder to moje najlepsze propozycje dla niemieckiego. Piwo może wydawać się naturalnym wyborem dla niemieckiego jedzenia, ale niemiecki riesling wspaniale komponuje się z owocami morza i sznyclem, podczas gdy niemiecki czerwony Dornfelder dobrze komponuje się z wołowiną i mięsem z dziczyzny. Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczu. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Weingut Schneider Niederhauser Hermannshohle Riesling Trocken
Dymne aromaty prowadzą do podniebienia, które jest niesamowicie jedwabiste, słone i artykułowane; kwiat wiśni i piarga w ultra hi-def; delikatna nić chile-thread na finiszu nie przeszkadza w chłodnej, przewiewnej złożoności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn