Niemiecka Sałatka Ziemniaczana
Niemiecka Sałatka ziemniaczana może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 97 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 292 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, ziemniaki, musztardę zbożową i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Niemiecka Sałatka Ziemniaczana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i 1 łyżkę soli w dużym garnku i przykryj zimną wodą, aż poziom wody wyniesie 1 cal nad ziemniakami. Ustawić na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż nóż do parowania zostanie włożony do ziemniaków bez oporu, 10-15 minut. Odcedzić ziemniaki i odstawić na bok.
Podczas gotowania ziemniaków, miejsce boczek na dużej patelni i gotować na średnim ogniu, aż chrupiące.
Usuń boczek do wyłożonej papierowym ręcznikiem płyty, pozostawiając jak najwięcej wytopionego tłuszczu na patelni, Jak to możliwe.
Wylać wszystko, ale około 3 łyżki tłuszczu z patelni.
Dodać cebulę na patelni z tłuszczu boczku i gotować na średnim ogniu, aż lekko rumiane, o 5 protokół.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W małej misce, ubij razem ocet, cukier, musztarda, 2 łyżeczki soli i pieprz, aby dressing.
W dużej misce umieść ziemniaki, boczek, cebulę, pietruszkę i szczypiorek.
Dodać sos i wrzucić delikatnie połączyć.
Odstawić na 10 do 15 minut, aby smaki do stopienia, a następnie podawać natychmiast, gdy jeszcze ciepłe.