Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe

Niedzielny Brunch: bekon, Por i quiche pomidorowe
Niedzielny Brunch: bekon, Por i pomidorowy Quiche może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 700 kalorii, 24g białka, oraz 58 g tłuszczu każdy. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, sól koszerna, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Niedzielny Brunch: ropuchy zawinięte w boczek w dziurze wypełnionej Pora, Niedzielny Brunch: Quiche z szynką i szpinakiem, oraz Sunday Brunch: Simply Perfect Quiche.

Instrukcje

1
W misce z proszkiem do pieczenia, papryką, sosem cayenne lub hot, parmezanem i 1/4 łyżeczki soli umieścić mąkę pełnoziarnistą i 1/4 szklanki mąki uniwersalnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Trzepaczka dokładnie połączyć. Pokrój zimne masło cienko na suche składniki i pokrój je według preferowanej metody (palce, nóż do ciasta, noże, widelec lub mikser), aż mieszanina będzie krucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie PotrzebyMąka Uniwersalna Plus Dodatkowa Ilość W Razie Potrzeby
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
3
Posypać sokiem pomarańczowym, a następnie wymieszać w 2 do 3 łyżek zimnej śmietany, łyżka na raz. Wyrabiać, aż ciasto się połączy; jeśli wyciśniesz garść, nie powinno się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
4
Kształt ciasta na dysku 1 cal grubości, owinąć go w folię i przechowywać w lodówce na noc. (Alternatywnie, zamiast tego, włóż zamrażarkę na kilka godzin, wyjmując ją do lodówki na około 2 godziny przed planowaniem jej rozwinięcia.) Co najmniej 30 minut przed planowanym złożeniem quiche i włożeniem go do piekarnika, wyjmij ciasto z lodówki, aby mogło się trochę ogrzać i zmiękczyć przed walcowaniem. Kiedy jest wystarczająco elastyczny, rozwałkuj go (robię to między dwoma arkuszami pergaminu) i dopasuj do standardowego ceramicznego naczynia do quiche lub 9-calowej patelni do ciasta, która ma co najmniej 1 1/4 cala głębokości. Trim nadmiar i przechowywać w lodówce skorupę, aż będziesz gotowy, aby go wypełnić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
5
Podgrzać 2 łyżki zarezerwowanego tłuszczu boczku na patelni i smażyć pokrojone pory na małym ogniu, aż będą miękkie, ale nie papkowate, o 10 protokół. Sól bardzo lekko i usunąć łyżką szczelinową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać 2 Więcej łyżek tłuszczu boczku na patelni i smażyć plastry pomidora na średnim ogniu przez 2 protokół na stronę. Doprawić solą do smaku. Pory i pomidory można przechowywać w lodówce, dopóki nie będziesz gotowy do wypełnienia skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
7
Aby złożyć i piec, Rozgrzej piekarnik do 218°. Ułóż pory i pomidory w skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Pozostałą szklankę śmietany, jajka, pozostałą łyżkę mąki, 1/2 łyżeczki soli, 1/4 łyżeczki pieprzu, ser szwajcarski i pokruszony boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Prawdziwego BoczkuKawałki Prawdziwego Boczku
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
9
Wlej tę mieszankę na pory i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
10
Piec przez 10 minut w temperaturze 218°. obrócić piekarnik do350, osłonić skorupę kawałkiem folii aluminiowej i gotować jeszcze 25 minut. Kiedy quiche jest gotowy, nóż włożony cal od jego krawędzi powinien pojawić się mokry, ale czysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
11
Podawać letni, Nie gorący, i zachować resztki w lodówce.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Francuski można połączyć z Bordeaux, szampanem i białym bordo. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Jednym z win, które można spróbować jest Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 14 dolarów.
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
Les Hauts de Lagarde Bordeaux Blanc
#13 najlepszych 100 win entuzjastów wina 2014Szata bladożółta z zielonymi refleksami.Aromat: dominacja Sauvignon Blanc ujawnia intensywne smaki białych kwiatów, cytrusów ibiałe owoce. Podczas gdy w ustach Semillon przynosi okrągłość, objętość i bogactwo zprzyjemne nuty owoców cytrusowych. Dobra żywotność prowadzi do wielkiego finału.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn