Niedzielna Kolacja: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów marynaty, więc dać niedzielną kolację: kotlety jagnięce przetarte Ras El Hanout spróbować. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 385 kalorii, 56g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka popękanego pieprzu, kotlety jagnięce, mielona gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Niedzielna Kolacja: Kawa Przetarta Żeberka Wołowe, Niedzielna Kolacja: potarta i pieczona łopatka wieprzowa, oraz Niedzielna Kolacja: Curry Jagnięce dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć gałkę muszkatołową, sól, czarny pieprz, ziele angielskie, cynamon, szafran i papryka w małej misce i dobrze wymieszać. Pocierać kotlety jagnięce i odstawić na co najmniej godzinę, ale na noc byłoby lepiej.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu i gotuj, aż mięso osiągnie 150[°] przez średnie, około 3 minut na stronę.
Podawać z lekko ubranym kuskusem i średnim czerwonym winem.