Niebieski Ser Pekan Fasola Szparagowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj Blue Cheese Pecan Green Beans spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 79 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis ma 168 kalorii, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ser, masło, połówki orzechów pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pekan, boczek i ser pleśniowy fasolka szparagowa, Zielona Fasola Z Serem Pleśniowym, oraz Ser pleśniowy-fasola szparagowa orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, umieścić fasolę w 1 cala wody.
Podgrzać do wrzenia; zmniejszyć ciepło. Dusić odkryte 8 do 10 minut lub aż fasola są chrupiące-przetargu; odcedzić.
Umieścić w misce; przykryć, aby utrzymać ciepło.
Tymczasem, w rondlu 1-quart, gotować pekan na średnim ogniu 5 do 7 minut, często mieszając, aż orzechy zaczną brązowieć, a następnie stale mieszając, aż orzechy będą złociste i tosty.
Miejsce w małej misce; rezerwa.
W tym samym rondlu 1-quart roztopić masło na małym ogniu.
Podgrzać, stale mieszając około 6 minut lub do momentu, aż masło będzie złociste. (Gdy masło zaczyna się brązowieć, bardzo szybko się brązowieje i może pękać, więc używaj małego ciepła i uważnie obserwuj.) Natychmiast zdjąć z ognia.
Wlać fasolę; wrzucić do herbu.
Posypać serem i pekanami.