Nie Piec Lodów Angel Food Cake

Nie Piec Lodów Angel Food Cake
No-Bake Ice-Cream Angel Food Cake to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Na 45 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać Angel food cake, lody vanillan, slivered migdały, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Spróbuj Angel Food Ice Cream Cake, Angel Food Ice Cream Cake, oraz Truskawkowy Krem Angel Food Cake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zawiń ciasto w folię i zamrozić 30 minut. (Zamrażanie ułatwia cięcie na warstwy.)
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
2
Odstawić lody w temperaturze pokojowej na 20 minut, aby zmiękły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lody Miętowe W Patyczkach, ZmiękczoneLody Miętowe W Patyczkach, Zmiękczone
3
Pokrój ciasto poziomo na 4 równe warstwy za pomocą ząbkowanego noża.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Zielone M&M’sy3 Zielone M&M’sy
4
Umieść dolną warstwę ciasta na talerzu służącym; rozprowadź górną warstwę lodami czekoladowymi, pozostawiając 1/2-calową granicę wokół krawędzi. Wierzch drugą warstwą ciasta; powtórz warstwy z lodami waniliowymi, warstwą ciasta, lodami truskawkowymi i pozostałą warstwą ciasta. Zawiń ciasto w folię i zamrozić co najmniej 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych2 Litry Lodów Truskawkowych, Zmiękczonych
Lody CzekoladoweLody Czekoladowe
4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone4 Batoniki Czekoladowe Toffi (1,4 Uncji Każdy), Pokruszone I Podzielone
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
5
Na wierzchu i bokach ciasta rozprowadzić lukier z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
6
Wierzch równomiernie posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie

Polecane wino: Cream Sherry, Moscato Dasti, Port

Ciasto świetnie komponuje się z Cream Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Jedno wino, którego możesz spróbować to NV Johnson Estate Cream Sherry. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste trwałe wykończenie. Teraz dobrze, ale nagrodzi tych, którzy pozwolą mu się starzeć"". Ulubiony napój przed posiłkiem. Rozważ to z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po kolacji z deserem, zwłaszcza czekoladkami i deserami na bazie owoców. Również wspaniałe w chłodne popołudnia, podawane z biszkoptami do kąpieli w ""włoskim stylu"". "
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn