(Nie mogę uwierzyć, że to) puree kalafior
(Nie mogę uwierzyć, że to) puree kalafior może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 3. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 129 kalorii, 3G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 7 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz mieszankę przypraw czosnkowych i ziołowych, wodę, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 51%. Spróbuj Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb, Puree Kalafiorowe, oraz Puree Kalafiorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę do wrzenia w rondlu.
Dodać kalafior, zmniejszyć ogień do średniej-niskiej, umieścić pokrywę na rondlu, i gotować kalafior do miękkości, o 10 protokół; odcedzić. Odstawić kalafior do ostygnięcia na około 5 minut; przełożyć do blendera.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać cebulę i czosnek w gorącym oleju do miękkości, 3 do 5 protokół. Odstawić do ostygnięcia na około 5 minut; dodać do blendera.
Wlać jogurt do blendera z mieszanką kalafiora i cebuli; zmiksować na gładką masę. Doprawić natką pietruszki i czosnkiem oraz przyprawą ziołową.