nie marnuj przerzedzeń ogrodowych: a na duszone całe buraki dziecięce
Nie marnuj przerzedzeń ogrodowych: a dla duszonych buraków całe dziecko jest bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 6 i kosztuje 70 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 163 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, miętę, pieczony kurczak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Baby Beet Tops (with teeny weeny baby beets attached), [] Wild Rice, Baby Beetroot & Beef Kofta Salad (ft. Love Beets Baby Beetroot), oraz Prażone Buraki Dziecięce.
Instrukcje
Roztopić masło na patelni na umiarkowanym płomieniu. Kiedy spieni się, starannie umieść przerzedzenia buraków na patelni, aby wszystkie końce korzenia spoczywały w jednym bezpośrednim, a zieleń w drugim. Podsmaż na maśle, aż warzywa zwiędną.
Wlać dwie szklanki bulionu z kurczaka lub bulionu z kurczaka na patelni, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż korzenie staną się miękkie-o dziesięć minut.Wyłączyć ogień i przenieść buraki do naczynia za pomocą szczypiec. Aby uzyskać najlepszą prezentację, ułóż buraki tak, aby wszystkie buraki spoczywały na jednym końcu naczynia, a zielenina spoczywała na drugim.
Posypać świeżą posiekaną miętą i ubrać octem jabłkowym lub octem czterech złodziei.