Nie gotuj słodko-pikantnych ogórków

Nie gotuj słodko-pikantnych ogórków
Nie gotuj słodko-pikantnych ogórków jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 139 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Jeśli masz chipsy z koprem hamburgerowym, ząbki czosnku, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 36%. Spróbuj Słodkie Pikantne Ogórki, Słodkie i pikantne ogórki z grilla, oraz Grillowane Słodkie I Pikantne Ogórki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić płyn ze słoika; usunąć marynaty ze słoika. Ogórki kiszone opłukać wodą i odsączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Połówki ogórków kiszonych, cukru, czosnku i ostrego sosu w słoiku. Delikatnie przycisnąć. Powtórz warstwy. Przekręć pokrywkę, aby uszczelnić; odwrócić słoik i wstrząsnąć 2 do 3 razy, aby połączyć składniki. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone2 łyżki Stołowe Plus 1/2 Szklanki Wody, Podzielone
Sałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe KawałkiSałata Czerwona Liściasta, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
3
Uwaga: do celów testowych użyliśmy Tabasco Hot Sauce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TabascoSos Tabasco
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn