New England Soup Factory ' s Pikantna zupa z ciecierzycy i masła

New England Soup Factory ' s Pikantna zupa z ciecierzycy i masła
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? New England Soup Factory pikantne ciecierzyca i zupa Butternut może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.86 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sos sojowy, ciecierzycę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa szparagowa, cytrynowa i Orzo, Pikantna zupa z dyni i ciecierzycy, oraz Marokańska zupa z ciecierzycy i dyni dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek w dużym ciężkim garnku.Smażyć 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Dodać cebulę, marchew i seler.Smażyć 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
3
Dodaj squash, pomidory z puszki, bulion, sok pomidorowy, sos sojowy, sok z limonki, ciecierzycę, imbir i kolendrę; doprowadzić do wrzenia.Gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, ok. 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
14 Filiżanek Startego Sera Romano14 Filiżanek Startego Sera Romano
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
4
Dodaj mleko kokosowe, płatki kokosowe, ekstrakt kokosowy i kolendrę, rozgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt KokosowyEkstrakt Kokosowy
Płatki KokosowePłatki Kokosowe
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco

Wyposażenie

Składniki

1Średnia żółta cebula, posiekanaDynia maślana, obrana i pokrojona w kawałkiDynia maślana, obrana i pokrojona w kawałki3971 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę1 średnia lub duża czerwona cebula, pokrojona w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepomidory z puszki, pokrojone w kostkępomidory z puszki, pokrojone w kostkę4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwemarchew w plasterkachmarchew w plasterkach2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweseler (mielony lub pokrojony w kostkę)seler (mielony lub pokrojony w kostkę)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweciecierzyca konserwowaciecierzyca konserwowa2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekokosowy płatkowanykokosowy płatkowany1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoekstrakt kokosowyekstrakt kokosowy12 łyżeczki czosnku w proszkuświeża kolendra, posiekanaświeża kolendra, posiekana12 łyżeczki czosnku w proszkuposiekany świeży czosnekposiekany świeży czosnek12 łyżeczki czosnku w proszkuDodatkowa gęsta śmietana kremówka, opcjonalnieDodatkowa gęsta śmietana kremówka, opcjonalnie12 łyżeczki czosnku w proszkukolendra mielonakolendra mielona591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z limonkiświeży sok z limonki33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekaną cebulę (używam znacznie mniej!)drobno posiekaną cebulę (używam znacznie mniej!)1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony scotch bonnet peppermielony scotch bonnet pepper1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej3 szklanki kukurydzy w puszce, odsączonej4Średnia żółta cebula, posiekanadobrze aromatyzowany bulion warzywnydobrze aromatyzowany bulion warzywny
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn