New England Soup Factory ' s Pikantna zupa z ciecierzycy i masła
Need a zupa bezglutenowa i wegańska? New England Soup Factory pikantne ciecierzyca i zupa Butternut może być ogromny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.86 za porcję. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sos sojowy, ciecierzycę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zupa szparagowa, cytrynowa i Orzo, Pikantna zupa z dyni i ciecierzycy, oraz Marokańska zupa z ciecierzycy i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę z oliwek i czosnek w dużym ciężkim garnku.Smażyć 1-2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodać cebulę, marchew i seler.Smażyć 10-15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj squash, pomidory z puszki, bulion, sok pomidorowy, sos sojowy, sok z limonki, ciecierzycę, imbir i kolendrę; doprowadzić do wrzenia.Gotować, aż wszystkie warzywa będą miękkie, ok. 30 protokół.