New England Fish Cakes with Herbed Tatar Sauce

New England Fish Cakes z Herbed Tatar Sauce może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 335 kalorii, 29g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz chleb, mielony pieprz, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filety rybne z sosem tatarskim Herbed, Ciasta rybne i kukurydziane z sosem tatarskim, oraz Wędzone Ciasta Rybne Z Sosem Tatarskim Kukurydzianym.
Instrukcje
Wymieszać razem sos tatarski, 2 łyżki zielonej cebuli, 2 łyżeczki tymianku i kapary w małej misce.
Umieścić biały chleb w robocie kuchennym; za pomocą włączania / wyłączania, proces aż bardzo grube okruchy tworzą.
Przenieść bułkę tartą do dużej miski. Używając włączania / wyłączania, drobno posiekaj seler; Dodaj do miski z bułką tartą. Używając włączania / wyłączania, grubo puree ryb; Dodaj do miski.
Dodaj pozostałe 1/2 szklanki posiekanej zielonej cebuli, 1 1/2 łyżki posiekanego świeżego tymianku, jajko, sól i zmielony czarny pieprz do miski.
Delikatnie, ale dokładnie wymieszać.
Przenieś mieszankę ryb na powierzchnię roboczą i uformuj cztery ciasta o grubości 1/2 cala.
Rozgrzać oliwę z oliwek w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać ciasta rybne i gotować, aż brązowy na dnie, o 5 protokół. Używając dużej szpatułki, ostrożnie obróć placki rybne i gotuj, aż drugie strony będą brązowe, a centra nieprzezroczyste, około 5 minut dłużej. Ciasto rybne podzielić na 4 talerze i udekorować sosem tatarskim i klinami cytrynowymi.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.