New England Apple Cheddar Galette jest lacto ovo vegetarian przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 376 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 84 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka mąki uniwersalnej, gotowanie jabłek, natychmiastowa tapioka) i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ta partytura jest do poprawy. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Apple Cheddar Galette, Ziemniaczana Galette z Cheddar Crust, oraz Galette z kurczaka z serem Cheddar-tymianek.
Instrukcje
1
Wyrobić ciasto
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasta
2
Masło pokroić w kostkę. W dużej misce ubić razem mąkę, sól i cukier.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Użyj czystych rąk, aby zgnieść mąkę i masło razem, rozbijając masło na mniejsze kawałki, aż mieszanina przypomina raczej Kudłaty Gruboziarnisty posiłek z kilkoma kawałkami masła wielkości grochu.
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
5
Dodać śmietanę i kilka łyżek drobno startego ostrego sera cheddar i mieszać widelcem, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostry Ser Cheddar
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
6
Zbierz mieszaninę rękami i uformuj piłkę. Uformuj piłkę w dysk.
7
Posypać odrobiną mąki, zawinąć w folię i schłodzić w lodówce przez co najmniej 30 minut i do dnia do przodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
8
Przygotuj galette
9
Obierz, rdzeń, ćwiartki jabłek, umieść w wodzie z sokiem z cytryny: Rozgrzej piekarnik do 205°C (400 ° f). Przygotuj dużą miskę do połowy wypełnioną wodą. Wyciśnij do niego sok z połowy cytryny (i włóż wyciśniętą cytrynę, jeśli chcesz). Obieraj, ćwiartuj i rdzeń jabłka i umieść w zakwaszonej wodzie podczas pracy, aby jabłka nie odbarwiały się.
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
1
Usuń ćwiartki jabłka z wody. Pokrój każdą ćwiartkę jabłka na 4 lub 5 plastrów, wzdłuż, około 1/4 cala do 3/8 cala grubości w najszerszym końcu. Włożyć plasterki jabłka do zakwaszonej wody.
Dodaj minutową tapiokę i skórkę z cytryny. Delikatnie rzuć jeszcze raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Minute Tapioca
Srebrne Nonpareile
7
Rozwałkować ciasto, przenieść na wyłożoną blachę do pieczenia: na czystej, lekko posypanej mąką, płaskiej powierzchni, umieścić krążek ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
8
Rozwałkuj wałkiem do ciasta na równą grubość i około 14 cali szerokości. Delikatnie przesuń rozwałkowane ciasto na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Z Ciasta
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
9
Ułóż plasterki jabłek na cieście: zaczynając od 2 cali od obwodu okrągłego ciasta, ułóż plasterki jabłek obok siebie, w okrągły wzór, wypełniając okrąg. W porządku, jeśli niektóre plasterki jabłka trochę się pokrywają.
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Umieść jajko w małej misce z łyżeczką wody, ubijaj widelcem lub trzepaczką, aż będzie gładkie. Użyj szczotki do ciasta, aby umyć jajko na odsłoniętej granicy ciasta (nie kładź na jabłka, tylko ciasto).
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
1
Piec przez 10 do 15 minut (aż zacznie brązowieć) w temperaturze 205°C (400°f). Następnie obniżyć temperaturę do 191° (190°C) i piec przez 15 do 20 minut więcej, aż jabłka są gotowane przez i skórka jest ładnie rumiane.