Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Nerkowca Raisin Rice Pilaf może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 283 kalorie. Na 91 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, ryż, papryka pimento, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 34 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest znakomite. Spróbuj Pilaf Ryżowy Nerkowca, Pilaf Ryżowy Nerkowca, oraz Pilaf Ryżowy Nerkowca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Margarynę rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margaryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Podsmażyć długoziarnisty ryż, cebula, marchew i rodzynki przez 3 do 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż Długoziarnisty
Rodzynki
Marchew
Cebula
3
Wlać bulion i doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, przykryj patelnię i gotuj na wolnym ogniu przez 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Tymczasem w rondlu zagotować 1 1/2 szklanki osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Dodać dziki ryż, zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki Ryż
6
Odcedzić i odstawić.
7
Gdy mieszanka ryż / rodzynki jest gotowy duszenia (ryż jest gotowane), mieszać w gotowanego dzikiego ryżu, groch, pimentos i nerkowce i ciepła przez.