Nerkowca Nut Crunch
Orzechy nerkowca Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 25 i kosztuje 53 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 140 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, skrócenie, wanilia i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch, Nerkowca Crunch, oraz Coconut Nerkowca Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dwie blachy do pieczenia posmarować 1 łyżką masła; odstawić. W ciężkim rondlu połącz cukier, wodę, syrop kukurydziany i pozostałe masło. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, aż termometr cukierkowy odczyta 300° (etap twardego pęknięcia), stale mieszając.
Zdjąć z ognia; wymieszać z nerkowcami. Szybko wlać na przygotowane Patelnie.
Rozprowadzić metalową szpatułką. Fajne na stelażach z drutu.
Grubo posiekać połowę cukierków i przechowywać w szczelnym pojemniku. Użyj jako polewa do lodów. Rozbij Pozostałe cukierki na kawałki. Roztopić czekoladowe chipsy i skrócić w ciężkim rondlu lub kuchence mikrofalowej o mocy 70%; mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Zanurz jeden koniec każdego kawałka cukierka w roztopione chipsy.
Umieść na woskowanej, wyłożonej papierem blasze do wyschnięcia. Przechowywać w szczelnym pojemniku.