Neelys ' Barbeque Nachos

Neelys ' Barbeque Nachos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d 'oeuvre, więc dać Neelys' Barbeque Nachos spróbować. Ten przepis służy 5. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 882 kalorie, 18g białka, oraz 30 g tłuszczu na porcję. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 2767 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka jalapenos, ser nacho, chipsy tortilla i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć jasnobrązowy cukier, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta morelowa z brązowym cukrem i cynamonem jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Barbeque Chicken Nachos, Neelys BBQ Pizza, oraz Brzoskwiniowy Głupek Neelysa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Kopiec tortilla chipsy w stosie na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)6 Szklanek Chipsów Tortilla O Smaku Limonki, Podzielonych Na Kawałki Wielkości Kęsa (około 6 Uncji)
3
Posypać przyprawą Neely.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4
Na chipsach rozprowadzić posiekaną wieprzowinę, wołowinę lub kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na OpakowanieOlej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
5
Ponownie posyp przyprawą i polej mięso sosem Barbecue Neely ' s. Top z roztopionym serem nacho.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Ser NachoSer Nacho
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Lekko posypać więcej przypraw grillowych Neely na ser. Top z jalapenos dla dodatkowej przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do GrillaPrzyprawa Do Grilla
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do DekoracjiLimonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej2 Do 4 łyżek Mieszanki Zupy Cebulowej
7
Wszystkie składniki wymieszać.
8
W dużym rondlu połącz wszystkie składniki i dobrze wymieszaj. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień, aby gotować. Gotowane na wolnym ogniu, mieszając często co 15 minut, przez 1 godzinę i 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia29
Magazyn