Nasze Danie Imprezowe" Go To " - 5 Godzin Wędzonej Wieprzowiny

Nasze Danie Imprezowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj nasze danie" idź do " - 5 godzin wędzonej wieprzowiny. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Jeśli masz sos sojowy, ketchup, ananas, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Ten przepis z białego ryżu para ma 2 fanów. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pulled Pork Party Nachos, Wędzone Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Hickory Wędzona Wieprzowina.

Instrukcje

1
Ciągnięta Wieprzowina Wskazówki
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
2
Grill gazowy-upewnij się, że masz pełny bak gazu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieść wióry drzewne w pudełku dla palaczy,a następnie umieść pudełko nad odległym palnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Podgrzać boksy palacza, aż grill wyniesie 149°, a następnie obniżyć do średnio-niskiego ciepła.Węgiel drzewny-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podgrzać węgle (najlepiej grudki węgla drzewnego) z jednej strony, lub w bocznym palenisku, jeśli masz grill, który ma jeden. Wyreguluj otwory wentylacyjne, aby uzyskać i utrzymać odpowiednią temperaturę.Czas zapalić. Doprawić wszystkie boki wieprzowego tyłka solą i pieprzem. Wrzucić około filiżanki zrębków na węgle, i umieścić Tyłek wieprzowy (tłusta strona do góry) na ruszcie na patelni ociekowej. Zamknij pokrywę i palić przez 5-6 godzin. Jeśli używasz węgla drzewnego, będziesz musiał uzupełnić węgiel drzewny i zrębki co godzinę. Mięso jest robione, gdy łatwo się rozpada z delikatnym pociągnięciem. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić około 91°. zdejmij tyłek z grilla, połóż go na desce do krojenia i pozostaw na 15-20 minut. Po odpoczynku jego czas, aby wyciągnąć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Boston ButtBoston Butt
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Usuń skórę lub nadmiernie tłuste sekcje, a następnie za pomocą palców pociągnij wieprzowinę na kawałki. Powinny mieć około 1/4 szerokości x 1-2 długości. Ręczne pociągnięcie zajmuje trochę czasu, ale ten krok daje najlepszą teksturę. Siekać go tasakiem, jeśli jesteś niecierpliwy, ale przygotuj się na twarz pogardy bogów grilla.Czas coś zjeść. Wrzucić tyle ulubionego sosu BBQ, aby wszystko było wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
CleaverCleaver
7
Podawać z bułkami hamburgerowymi, surówką i sosem do samodzielnego dodawania, lub spróbować naszych Pulled Pork Banh mi. Weź piwo. Zasługujesz na to.Sos BBQ Kierunki
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Wieprzowina CiągniętaWieprzowina Ciągnięta
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
8
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać cebulę i czosnek i smażyć przez kilka minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodaj pozostałe składniki, a następnie nadal gotować przez 15 więcej minut. Smak przypraw i dostosować poszczególne składniki, aby stworzyć miłą równowagę między elementami smakowymi.Pozostawić do ostygnięcia. Jeśli pożądana jest drobniejsza Tekstura, przecier w blenderze, a następnie odcedzić i przechowywać. W przeciwnym razie, po ostygnięciu, przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn