Nasze Danie Imprezowe" Go To " - 5 Godzin Wędzonej Wieprzowiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc wypróbuj nasze danie" idź do " - 5 godzin wędzonej wieprzowiny. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 715 kalorii. Jeśli masz sos sojowy, ketchup, ananas, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Ten przepis z białego ryżu para ma 2 fanów. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Pulled Pork Party Nachos, Wędzone Kanapki Z Wieprzowiną, oraz Hickory Wędzona Wieprzowina.
Instrukcje
1
Ciągnięta Wieprzowina Wskazówki
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina Ciągnięta
2
Grill gazowy-upewnij się, że masz pełny bak gazu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieść wióry drzewne w pudełku dla palaczy,a następnie umieść pudełko nad odległym palnikiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
4
Podgrzać boksy palacza, aż grill wyniesie 149°, a następnie obniżyć do średnio-niskiego ciepła.Węgiel drzewny-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
5
Podgrzać węgle (najlepiej grudki węgla drzewnego) z jednej strony, lub w bocznym palenisku, jeśli masz grill, który ma jeden. Wyreguluj otwory wentylacyjne, aby uzyskać i utrzymać odpowiednią temperaturę.Czas zapalić. Doprawić wszystkie boki wieprzowego tyłka solą i pieprzem. Wrzucić około filiżanki zrębków na węgle, i umieścić Tyłek wieprzowy (tłusta strona do góry) na ruszcie na patelni ociekowej. Zamknij pokrywę i palić przez 5-6 godzin. Jeśli używasz węgla drzewnego, będziesz musiał uzupełnić węgiel drzewny i zrębki co godzinę. Mięso jest robione, gdy łatwo się rozpada z delikatnym pociągnięciem. Temperatura wewnętrzna powinna wynosić około 91°. zdejmij tyłek z grilla, połóż go na desce do krojenia i pozostaw na 15-20 minut. Po odpoczynku jego czas, aby wyciągnąć wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Boston Butt
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Usuń skórę lub nadmiernie tłuste sekcje, a następnie za pomocą palców pociągnij wieprzowinę na kawałki. Powinny mieć około 1/4 szerokości x 1-2 długości. Ręczne pociągnięcie zajmuje trochę czasu, ale ten krok daje najlepszą teksturę. Siekać go tasakiem, jeśli jesteś niecierpliwy, ale przygotuj się na twarz pogardy bogów grilla.Czas coś zjeść. Wrzucić tyle ulubionego sosu BBQ, aby wszystko było wilgotne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cleaver
7
Podawać z bułkami hamburgerowymi, surówką i sosem do samodzielnego dodawania, lub spróbować naszych Pulled Pork Banh mi. Weź piwo. Zasługujesz na to.Sos BBQ Kierunki
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Wieprzowina Ciągnięta
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
8
Rozgrzać olej w rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
9
Dodać cebulę i czosnek i smażyć przez kilka minut, aż będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Dodaj pozostałe składniki, a następnie nadal gotować przez 15 więcej minut. Smak przypraw i dostosować poszczególne składniki, aby stworzyć miłą równowagę między elementami smakowymi.Pozostawić do ostygnięcia. Jeśli pożądana jest drobniejsza Tekstura, przecier w blenderze, a następnie odcedzić i przechowywać. W przeciwnym razie, po ostygnięciu, przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych