Naprawdę Bogaty Chleb Bananowy

Naprawdę Bogaty Chleb Bananowy
Naprawdę bogaty chleb bananowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 681 kalorii, 11g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 89 centów za porcję. Mieszanka mielonego ziela angielskiego, ekstrakt z wanilii, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 35%, co jest raczej złe. Spróbuj Bogaty chleb bananowy Janet, Bogate Czekoladowe Ciasto Bananowe, oraz Bogaty chleb z jajkiem i masłem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 9x5 cala bochenek patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem masło i cukier, aż lekkie i puszyste. Wymieszaj jajka po jednym na raz, dobrze ubijając z każdym dodatkiem. W osobnej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i sól. Mieszamy mieszaninę mąki z masłem i mieszaniną jajek po trochu, dobrze ubijając po każdym dodaniu.. Wymieszać z bananem i wanilią; mieszanie wystarczy, aby równomiernie połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Ziele AngielskieZiele Angielskie
WaniliaWanilia
BananBanan
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 90 minut, aż wykałaczka włożona do środka bochenka wyjdzie czysta. Schłodzić ciasto na patelni przez 10 minut, a następnie skręcić na stojaku z drutu do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawChleb
Magazyn