Nancy ' s Butternut Squash and Apple Soup
Nancy ' s Butternut Squash and Apple Soup is a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie zupa. Na 1,87 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Jedna porcja zawiera 279 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać granny smith jabłka, dyni, szalotki, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest solidne. Spróbuj Zupa Jabłkowa Z Dyni, zupa z dyni i jabłek, oraz Zupa Z Dyni I Jabłek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wlać wystarczającą ilość wody do naczynia do pieczenia, aby mieć głębokość około 3/4 cala. Leżeć squash połówki do wody z boku cięcia skierowane do góry.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż widelec łatwo przebije się przez mięso, 45 do 50 minut;
Wyjąć z piekarnika i flip squash; niech ostygnie wystarczająco do obsługi.
Masło rozpuścić w dużym garnku na średnim ogniu.
Saute szalotki w gorącym maśle, aż zmiękną, 5 do 7 protokół.
Do garnka wlać 3 do 5 szklanek bulionu z kurczaka; wymieszać.
Dodać jabłka do wywaru; doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiego, i gotować na wolnym ogniu, aż jabłka będą miękkie, 20 do 30 minut.
Użyj widelca, aby zeskrobać mięso z dyni, kończąc łyżką, aby uzyskać ostatnie kawałki z dala od skóry; dodaj do gotującej się bulionu.
Dodaj pozostałe 3 filiżanki zapasów do garnka, doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu, i nadal gotować, aż wszystko jest ogrzewane przez, 5 do 10 protokół.
Zupa Puree z blenderem zanurzeniowym do uzyskania gładkiej konsystencji.