Naleśniki Ziemniaczane Z Bekonem
Need a dairy free side dish? Naleśniki ziemniaczane z boczkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 230 kalorii, 7G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje 63 centów za porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka boczku, oleju roślinnego, soli i mielonego pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Chanuka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Naleśniki Ziemniaczane Z Bekonem, Placki ziemniaczane z boczkiem i szałwią, oraz Placki ziemniaczane z Gruyere, szpinakiem i boczkiem.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 3 do 5 protokół.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć; ostudzić i kruszyć. Rezerwy boczek kapie na patelni.
W dużej misce połącz pokruszony boczek, ziemniaki, mąkę, jajka, czosnek, tymianek, sól i czarny pieprz.
Wlać olej roślinny o 1 / 4-cal głęboko na patelni z kapieli bekon i umieścić na średnim ogniu; ciepła, aż olej i kapieli bekon migotać.
Delikatnie upuść mieszaninę ziemniaków, składając łyżkę do gorącego oleju i spłaszczyć ziemniaki na małe paszteciki o średnicy około 3 cali. Gotować, aż rumiane, o 3 protokół z każdej strony.