Naleśniki z szynką i rukolą

Naleśniki z szynką i rukolą
Szynka i naleśniki z rukolą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 94 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Mieszanka gałązek rukoli, masło, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Kremowe naleśniki nadziewane rukolą z redukcją balsamiczną, Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką.

Instrukcje

1
Wszystkie składniki crêpe z wyjątkiem masła zmiksować w blenderze na gładką masę. Schłodzić ciasto 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Pędzel 10-calowy nonstick patelni z odrobiną masła, a następnie podgrzać na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gorące, ale nie palenie. Trzymając patelnię off ciepła, wlać 1/4 ciasto puchar, natychmiast wirowanie i przechylając, aby utworzyć cienką, równą warstwę. (Jeśli ciasto ustawia przed patelnia jest pokryta, zmniejszyć ciepło nieznacznie. Następny crêpe będzie lepszy.) Powrót patelni do ciepła i gotować, aż tylko ustawić i blady złoty wokół krawędzi, 10 do 15 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Ostrożnie obrócić naleśnik i gotować, aż spód jest tylko gotowane przez i blady złoty, o 20 sekund więcej.
4
Przenieść crêpe do dużego talerza. Dodać 4 Więcej z pozostałym ciasta (5 więcej, jeśli pierwszy crêpe przyklejony do patelni), masłem patelni za każdym razem i układania naleśniki na talerzu, jak wykonane.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
1
Wymieszać razem serek, masło, szalotka, kminek, i pieprz w małej misce, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
PieprzPieprz
KminekKminek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Na powierzchnię roboczą położyć 1 naleśnik i rozprowadzić 3 łyżkami nadzienia serowego. Złożyć 3 plastry szynki na pół w poprzek i umieścić na dolnej połowie crêpe. Rozsypać 1/4 szklanki rukoli na szynce. Zaczynając od końca z szynką, szczelnie zwinąć naleśniki, zamykając szynkę i rukolę, tworząc 8-calową kłodę. Dodać 4 więcej dzienników w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry SzynkiPlastry Szynki
Rukiew WodnaRukiew Wodna
SerSer
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RolkaRolka
SzynkaSzynka
3
Każdą kłódkę pokroić w poprzek na 6 sztuk.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn