Naleśniki owsiane rabarbarowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 385 kalorii, 10g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje 61 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 34 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz olej roślinny, banan, niebieloną mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki owsiane z klonowym pieczonym rabarbarem, Owsianka Owsiano-Rabarbarowa, oraz Płatki Owsiano-Rabarbarowe Crumble dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mąkę, owies, brązowy cukier, cynamon, soda oczyszczona i sól połączyć w dużej misce.
Rozgrzać patelnię lub dużą patelnię na średnim ogniu. Drop 1/4 cupfuls ciasta na patelni i gotować, aż pęcherzyki tworzą i krawędzie są suche, o 2 protokół. Flip, i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 2 protokół więcej. Powtórz z pozostałym ciasto.