Naleśniki Z Pumpkin Pie

Naleśniki Z Pumpkin Pie
Naleśniki z Pumpkin Pie to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka dyni, jajko, mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Najlepiej sprawdza się jako poranny posiłek i odbywa się w ok. 15 minut. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups.

Instrukcje

1
W średniej-dużej misce, wymieszać wszystkie składniki z wyjątkiem syropu, aż będzie gładka. Ciasto będzie grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
2
Rozpylić patelnię sprayem do gotowania; podgrzać na średnim ogniu. Do każdego naleśnika wlać około 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować, aż bąbelki tworzą się wokół krawędzi. Włącz naleśniki; gotować około 3 protokół lub aż złoty kolor na dnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Naleśniki podawać z syropem klonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop KlonowySyrop Klonowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia3
Magazyn