Naleśniki Z Orzechami Klonowymi
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy poranny posiłek, więc dać Klon Orzech naleśniki spróbować. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 2,28 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz wanilię, mielony cynamon, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Klon orzechowy chleb bananowy z klonową glazurą, Ciasto Z Orzechami Klonowymi, oraz Orzechowe Ciasto Klonowe.
Instrukcje
W rondlu 2-ćwiartkowym podgrzać 1 szklankę syropu klonowego, 1 łyżeczkę wanilii i sól do wrzenia na średnim ogniu. Wymieszać w tosty orzechy włoskie; ogrzać około 3 minut lub do ogrzania przez. Odstawić.
Szczotka patelnia lub patelnia z olejem roślinnym lub spryskać sprayem do gotowania.
Ciepło na średnim i niskim ogniu.
W średniej misce, wymieszać Bisquick mix, cynamon, mleko, jajka, 3 łyżki syropu klonowego i 1 łyżeczka wanilii z trzepaczką do wymieszania.
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować około 30 sekund lub do momentu wyschnięcia krawędzi. Obrócić; gotować z drugiej strony, aż złoty kolor będzie brązowy.
Naleśniki podawać z masłem i orzechami klonowymi.