Naleśniki z kwaśną śmietaną i boczkiem z ciepłym syropem pomarańczowo-klonowym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z kwaśną śmietaną i bekonem z ciepłym syropem pomarańczowo-klonowym. Jedna porcja zawiera 148 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, proszek do pieczenia calumet, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pomarańczowe naleśniki z dyni z bitą śmietaną waniliową, cynamonowym syropem klonowym i grubo pokrojonym boczkiem, Gofry bananowe z kwaśną śmietaną z ciepłym syropem Klonowo-miodowym, oraz Naleśniki z ciepłym syropem klonowym i masłem kawowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać dużą patelnię rozpyloną sprayem do gotowania na średnim ogniu. W międzyczasie, ubić jajka, mleko, śmietana i olej w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Następnie wymieszać 4 składniki.
Dodać do mieszaniny jaj; ubijać, aż dobrze wymieszane.
Ciasto Chochla do gorącej patelni, za pomocą 1/4 ciasto puchar dla każdego naleśnika.
Posypać każdy z około 1 łyżką. bekon. Gotować 3 min. lub do momentu utworzenia pęcherzyków na górze, a następnie skręcić w brązową innych stronach.
Wymieszać syrop i skórkę w misce do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 1 min.; wymieszać. Przecedzić do dzbana.