Naleśniki z boczkiem z syropem Klonowo-orzechowym
Naleśniki bekonowe z syropem Klonowo-orzechowym to bezglutenowe poranny posiłek. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 221 kalorii. Ten przepis służy 5 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka masła, jajka, masło orzechowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pełnoziarniste Bananan naleśniki owsiane z masłem orzechowym syrop klonowy, Naleśniki owsiane cynamonowe z solonym masłem orzechowym syrop klonowy, oraz Kanapka z gofrem boczkowo-bananowym z masłem orzechowym i syropem klonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, beat masło orzechowe i masło z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Ubić w 1/2 szklanki syropu, aż dobrze wymieszane.
Ciepła nonstick griddle do 177° lub ciepła 12-calowa patelnia nonstick na średnim ogniu.
W średniej misce wymieszaj wszystkie składniki naleśników z wyjątkiem boczku z trzepaczką lub widelcem do wymieszania. Wymieszać z boczkiem.
Na każdy naleśnik wlać nieco mniej niż 1/4 szklanki ciasta na gorącą patelnię. Gotować 2 do 3 minut lub do momentu wyschnięcia krawędzi. Obróć; gotować inne strony do złotego koloru.
Naleśniki podawać z syropem.