Naleśniki PB & J
Naleśniki PB & J to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 280 kalorii, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz odtłuszczone mleko, dżem, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Wyznanie #145: mam słabość do naleśników ... łatwe naleśniki Nutella, Naleśniki, oraz Naleśniki Owsiane.
Instrukcje
W blenderze umieścić jajko, mleko, mąkę, oliwę z oliwek i sól. Okładka; blend na średniej prędkości 10 sekund, zatrzymując blender często zeskrobać boki, aż gładkie.
Umieść przykryty Pojemnik blendera z cieście do lodówki 30 minut, aby schłodzić ciasto.
Gdy ciasto jest schłodzone, spray 6 do 8-calowy nonstick patelni z nonstick gotowania sprayu.
Patelnia ciepła na średnim ogniu. Dla każdej krepy wlać 3 łyżki ciasta na patelnię. Natychmiast obrócić patelnię, aż cienka warstwa ciasta pokrywa dno. Gotować, obracając raz, aż lekko rumiane, 1/2 do 1 minuty. Powtórz z pozostałym cieście, rozpylanie patelni w razie potrzeby.
Usuń gotowane naleśniki do drewnianej deski do krojenia.
Kontynuuj, aż całe ciasto zostanie użyte.
Na koniec rozprowadź warstwę masła orzechowego na środku każdej krepy.
Dodaj linię dżemu obok niego. Złóż krepe.