Naleśniki pasternakowe z wędzoną rybą i kwaśną śmietaną

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj naleśników z pasternakiem z wędzoną rybą i kwaśną śmietaną Kaparową. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 327 kalorii, 14g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,93 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pasternaku, koperek, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Naleśniki Pasternakowe Z Karmelizowaną Cebulą I Kwaśną Śmietaną, Ryba wędzona w sosie musztardowym, koperkowym i kaparowym, oraz Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce połączyć śmietanę z 2 łyżkami startej czerwonej cebuli, 1 łyżką koperku i kaparów; przykryć i wstawić do lodówki.
W durszlaku ustawionym w zlewie, połączyć pozostałe 1/2 szklanki startej czerwonej cebuli z pasternakiem i ziemniakiem.
Odstawić na 15 minut, a następnie ścisnąć, aby usunąć nadmiar płynu.
Przełożyć warzywa do średniej miski i dodać jajko, mąkę, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Rozgrzać 1/8 cala oleju roślinnego na dużej żeliwnej patelni. Upuść zaokrąglone łyżki ciasta naleśnikowego na patelnię, rozstaw je równomiernie i lekko naciskając, aby spłaszczyć. Gotować naleśniki na umiarkowanym ogniu, aż rumiane i chrupiące, o 4 protokół na stronę.
Odcedzić naleśniki na wyłożonym papierowym ręcznikiem talerzu, następnie przełożyć na blachę do pieczenia i ogrzać w piekarniku.
Ułóż 4 naleśniki na każdym talerzu.
Umieść 1 1/2 do 2 uncji wędzonej ryby i łyżkę kwaśnej śmietany Kapar obok.
Udekoruj pozostałym koperkiem i mieloną czerwoną cebulą i podawaj.