Naleśniki nadziewane warzywami może być dobry przepis, aby rozszerzyć swoje pudełko przepis na poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 423 kalorie, 16G białka, oraz 32G tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, szpinak, pomidory roma i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 67%. Spróbuj Naleśniki nadziewane warzywami z sosem z sera feta, Naleśniki Wegetariańskie, oraz Naleśniki Wegetariańskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce połącz mieszankę naleśników i wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Kupionej W Sklepie Mieszanki Do Naleśników Bezglutenowych, Np. Cherrybrook Kitchen
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Ubić ciasto na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
3
Podgrzej dużą patelnię nieprzywierającą na średnim ogniu. Zrób 12 naleśników o średnicy około 5 1/2 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Przełożyć na talerz i odstawić.
5
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodaj cebulę, marchew, i czosnek i saute, aż warzywa będą miękkie, o 5 protokół.
Dodaj bazylii, 1/4 szklanki parmezanu, i ser mascarpone. Mieszaj mieszaninę, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
10
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9 przez 12-calowe naczynie do pieczenia (lub pojedyncze naczynia do pieczenia). Używając około połowy mieszanki warzyw wypełnić naleśniki.
Zwinąć naleśnik wokół mieszaniny warzyw i umieścić w naczyniu do pieczenia. Kontynuuj z pozostałymi naleśnikami, umieszczając w naczyniu do pieczenia w 2 rzędach i zużywając cały rozdrobniony ser mozzarella.
Pozostałą mieszankę roślinną umieścić w blenderze z 1/2 szklanki pełnego mleka. Zmiksować na gładką masę dodając do 1/4 szklanki więcej mleka w razie potrzeby, aby zrobić sos.