Naleśniki kakaowe z Mascarpone i jeżynami

Naleśniki kakaowe z Mascarpone i jeżynami
Naleśniki kakaowe z Mascarpone i jeżyny to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 486 kalorii, 9g białka, oraz 35 g tłuszczu każdy. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 60 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, kakao w proszku, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto czekoladowe z Mascarpone i jeżyny przepis, Naleśniki Z Mąki Kukurydzianej Ze Świeżym Serem Maślanym I Jeżynami, oraz Naleśniki z mąki kokosowej z Ricottanem cytrynowym i jeżynami (niskowęglowodanowe i bezglutenowe) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki w blenderze i proces do gładkiej. Przecedzić mieszaninę przez sito o drobnych oczkach i odstawić do lodówki na godzinę lub do dwóch dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
2
Na dużym ogniu rozgrzej nieprzywierającą patelnię do smażenia lub patelnię z krepy, lekko pokrytą nieprzywierającym sprayem do gotowania, aż będzie bardzo gorąca. Zmniejszyć ogień do średniej, Chochla o 1 uncja ciasta na patelni, wirowanie ciasto, aż równomiernie pokrywa podstawy patelni. Podobnie jak naleśnik, gotuj krepę, aż pojawią się małe pęcherzyki i ciasto będzie matowe. Delikatnie obrócić krepę i gotować przez około 5 sekund. Odwróć patelnię na talerzu lub tacy wyłożonej pergaminem, ułóż krepę płasko do ostygnięcia i powtórz, aż do pozostałego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Nadzienie z Mascarpone-jeżyny: w dużej misce wymieszaj mascarpone, śmietanę i cukier razem z gumową łopatką, aż będzie gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
MascarponeMascarpone
Miniaturowe Wafle WanilioweMiniaturowe Wafle Waniliowe
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Na środku każdej krepy ułożyć około 2-3 łyżki nadzienia, na wierzchu 5-6 jeżyn i delikatnie złożyć krepę na pół dwa razy. Pozostałe jeżyny rozsypać na złożonych naleśnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
NaleśnikiNaleśniki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn