Naleśnik Sufletowy Z Kompotem Jabłkowo-Gruszkowym

Naleśnik Sufletowy Z Kompotem Jabłkowo-Gruszkowym
Naleśnik sufletowy z kompotem jabłkowo-gruszkowym to śródziemnomorski przepis, który serwuje 6. Za $3.16 za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 481 kalorii, 8G białka, oraz 15g tłuszczu. 5 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką jajka, gotowanie jabłek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 30 minut. Działa dobrze jako śniadanie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Kompot Jabłkowo-Gruszkowy, Kompot jabłkowy, gruszkowy i wiśniowy, oraz Kompot jabłkowy, gruszkowy i śliwkowy dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zrób kompot: namocz suszone śliwki i torebki herbaty w 1 szklance wrzącej wody, 20 minut. Wyrzuć torebki herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie PlasterkiPieczona Szynka, Pokrojona W Naprawdę Cienkie Plasterki
KompotKompot
śliwkiśliwki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Przenieś suszone śliwki i płyn do namaczania do małego rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
śliwkiśliwki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj cukier, sól, nasiona wanilii i strąk, skórkę z cytryny i koniak i gotuj na średnim ogniu do uzyskania syropu, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
KoniakKoniak
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj jabłka i gruszki i zmniejsz ogień do małego; przykryj i gotuj na wolnym ogniu do miękkości, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Przełóż do miski i ostudź. Przykryj i schłódź co najmniej 2 godziny lub do 1 tygodnia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Zrób naleśnik: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. rozpuść masło na 12-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
7
Przełóż 2 łyżki roztopionego masła do blendera (resztę zachowaj na patelni z dala od ognia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
8
Dodaj jajka, sól i pół na pół do blendera i zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Dodaj mąkę i zmiksuj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
10
Dodaj skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i ekstrakt z migdałów i zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
11
Podgrzej patelnię z zarezerwowanym masłem na średnim ogniu; wirować, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
12
Dodaj ciasto, przenieś do piekarnika i piecz, aż będzie dmuchane i złote, 15 do 20 minut. W razie potrzeby podgrzej kompot; wyrzuć skórkę z cytryny i laskę wanilii. Posyp naleśnik cukrem cukierniczym; podawać z kompotem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
KompotKompot
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
13
Zdjęcia: Con Poulos
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn