Naleśnik Niemiecki
Niemiecki naleśnik to Wegetariańskie poranny posiłek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 385 kalorii, 8G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśnik Niemiecki, Naleśnik Niemiecki, oraz Naleśnik niemiecki z jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połączyć jajka, mleko, mąkę i sól; przykryć i przetworzyć, aż będzie gładka.
Masło wlać do niełuskanego 13-in. x 9-po. naczynie do pieczenia; dodać ciasto.
Piec w temperaturze 400° C przez 20 minut.
W międzyczasie, w małym rondlu, połączyć pierwsze pięć składników syropu; doprowadzić do wrzenia. Gotować przez 7 minut.
Zdjąć z ognia; wymieszać wanilią. Naleśnik obsypać cukrem cukierniczym; podawać natychmiast z syropem.