Naleśniki Z Cukinią Low Carb
Need a bezglutenowa i pierwotna przystawka? Naleśniki z cukinią o niskiej zawartości węglowodanów mogą być doskonałym przepisem na wypróbowanie. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 7G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 75 centów za porcję. Jeśli masz czosnek, masło, parmezan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 29%, co jest raczej złe. Spróbuj Naleśniki Z Twarogiem (Low Carb & Keto), Brownies Z Cukinii Low Carb, oraz Najlepsze ciasto czekoladowe z cukinią o niskiej zawartości węglowodanów-wideo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciśnij startą cukinię w papierowych ręcznikach, aby uwolnić jak najwięcej wody.
Rozprowadzić cukinię na świeżych ręcznikach papierowych i posypać solą; odstawić na 30 minut, aby uwolnić dodatkową wodę; ponownie wycisnąć.
W misce wymieszaj parmezan, jajka, zieloną cebulę, czosnek, Bazyl, gałkę muszkatołową, cebulę w proszku i czarny pieprz; dodaj cukinię. Wymieszać, aby połączyć.
Masło i oliwę rozgrzać na patelni na średnim ogniu. Uformuj paszteciki z cukinii wielkości piłki golfowej i umieść na gorącej patelni. Smażyć, aż rumiane, 2 do 3 minut na stronie.