Naleśniki Wegańskie Maple Walnut
Maple Walnut wegańskie naleśniki może być tylko poranny posiłek szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę, orzechy włoskie, alternatywę mleka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Z Orzechami Klonowymi, Najlepsze Wegańskie Gofry Owsiane I Orzechowe (Lub Naleśniki), oraz wegańskie bułeczki z dyni Klon Orzech.
Instrukcje
Mąkę, sól i proszek do pieczenia wymieszać w metalowej misce, aż się połączą.
Wymieszaj mleko sojowe, ekstrakt waniliowy i 2 łyżeczki oleju.
Dodaj je do suchych składników i mieszaj, aż do całkowitego połączenia.Posiekane orzechy włoskie posmarować cynamonem.Smażyć na średnim ogniu na suchej patelni przez około 2 minuty (aż stracą gorycz.) Mieszać je do ciasta.Lekko nasmarować patelnię i podgrzać do średniego ciepła.
Wlać 1/4 ciasta naleśnikowego na środek patelni i przykryć.Gdy górna strona bąbelki i jest głównie firma, Odwróć naleśnik nad.Trzymaj to na ogniu przez kolejną minutę do półtorej minuty.Powtórzyć z resztą ciasta.Top z syropem klonowym.