Naleśniki nadziewane kukurydzą i serem z kremem Poblano

Naleśniki nadziewane kukurydzą i serem z kremem Poblano
Przepis na naleśniki nadziewane kukurydzą i serem z kremem Poblano jest gotowy w około 37 minut i jest zdecydowanie spektakularny Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.54 za porcję. Ten poranny posiłek ma 426 kalorii, 13g białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Idź do sklepu i odebrać masło, mleko, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Kwiaty Squasha Nadziewane Kozim Serem, Kukurydzą I Papryką Poblano, Pełnoziarniste naleśniki nadziewane serem miodowym i bananami, oraz Chilli Poblano Nadziewane Kukurydzą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Posmaruj 13-by-9-by-2-calowe szklane naczynie do pieczenia z masłem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
1
Umieścić wszystkie składniki w blenderze i proces do gładkiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić ciasto na 30 minut, aby pęcherzyki opadły.
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Do sosu: stopić 2 łyżki masła w ciężkiej dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodaj chiles Poblano i gotować przez 1 minutę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
7
Dodać śmietanę i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniego i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się i Cream płaszcze z powrotem łyżki, o 6 protokół. Lekko ostudzić mieszaninę, a następnie przenieść do blendera i przetworzyć, aż będzie gładka. SOS poblano doprawić solą i pieprzem do smaku. Powrót sos do tej samej patelni i ogrzać na małym ogniu, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier12-15 Pomidorów, Umytych, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podgrzać patelnię nieprzywierającą o średnicy 10 cali na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Posmaruj patelnię olejem (lub spryskaj nieprzywierającym sprayem do gotowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj skąpe 1/4 cupful ciasto na patelni; tilt do pokrycia dno patelni z równą warstwą ciasta. Gotować przez około 30 do 45 sekund, aż złoty na dnie, dostosowując ciepło, w razie potrzeby, aby zapobiec przypaleniu, za pomocą szpatułki, obrócić krepę i gotować przez 30 sekund.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Przenieść na talerz. Powtórz z pozostałym ciasto.
12
Studzimy każdą krepę 1/4 szklanki startego sera i przekładamy do przygotowanego podłoża, dopasowując je do naczynia. Zalać patelnię folią i piec, aż ser się rozpuści, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Aby służyć: ułóż naleśniki na półmisku i wyduś sos na wierzch.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
14
Dekoruj ziarnami kukurydzy, meksykańską kremą i posiekaną kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)Ser Oaxacan, Podzielony Na Cienkie Paski (można Zastąpić Mozzarellą)
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
TrudnośćTwardy
Gotowe W37 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn