Naleśniki jabłkowe z masłem cynamonowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 22 porcje z 106 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz masło, jabłka granny smith, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Naleśniki jabłkowo-żurawinowe z masłem cynamonowym i syropem, Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, oraz Naleśniki Cynamonowe Z Jabłkami.
Instrukcje
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić wszystkie składniki w małej misce, aż do wymieszania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
1
Połączyć sok z cytryny i skórki w misce. Grubo zetrzeć jabłka w misce, podrzucając do obtoczenia sokiem.
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Mąkę, brązowy cukier, proszek do pieczenia i sól ubić w dużej misce. Zrób dobrze w środku suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Brązowy Cukier
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij w mleku, jajkach i 1/4 szklanki roztopionego masła, aż będzie gładka. Wymieszać z mieszanką jabłkową. Przykryć i pozostawić ciasto w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut i do 1 godziny.
Ciepło ciężkie duże nonstick patelni lub patelni na średnim ogniu 1 minutę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Szczotka patelnia z niektórych pozostałych 1/4 szklanki roztopionego masła. Dla każdego naleśnika, upuść 1 czubatą łyżkę ciasta na patelnię, rozstaw naleśniki od siebie. Gotować do złotego na dnie i bąbelki zaczynają tworzyć się na powierzchni, o 3 protokół. Obróć naleśniki. Gotować na złoty kolor na dnie, o 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
8
Przenieść naleśniki do pieczenia blachy w piekarniku, aby utrzymać ciepło. Powtórz z pozostałym cieście, szczotkując patelnię z masłem przed każdą porcją naleśników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia
Piekarnik
9
Ułóż naleśniki na talerzach. Top każdy z odrobiną masła cynamonowego i służyć.