Największy Grillowany Indyk
Największy Grillowany Indyk może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pole receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 46g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 310 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odebrać przyprawy, sól i pieprz, olej roślinny, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Greatest Grillowany Łosoś Przepis Kiedykolwiek!, The Greatest Waffle Ever, oraz Greatest Granola.
Instrukcje
Przygotuj zewnętrzny grill na pośrednie średnie i wysokie ciepło.
Spłucz indyka i osusz. Obróć skrzydła do tyłu, aby utrzymać skórę szyi na miejscu. Powrót nogi do pozycji schowanej.
Umyj indyka olejem. Doprawić wewnątrz i na zewnątrz włoskimi przyprawami, solą i pieprzem.
Umieścić indyka, pierś do góry, na metalowym ruszcie wewnątrz dużej patelni do pieczenia. Ułóż patelnię na przygotowanym grillu. Grill 2 do 3 godzin, do wewnętrznej temperatury uda 180 stopni F (85 stopni C).
Wyjąć indyka z grilla i odstawić na 15 minut przed wyrzeźbieniem.