Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich receptur, więc dać najlepsze kiedykolwiek warstwowe meksykański Dip spróbować. Ten przepis służy 4. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 505 kalorii. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 20 minut. Ten przepis jest lubiany przez 39 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Super Bowl. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, mieszankę przypraw taco, ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 69%. Spróbuj Warstwowy Dip Meksykański, Warstwowy Dip Meksykański, oraz Layered Mexican Spread dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na przezroczystej patelni do ciasta lub podobnym naczyniu rozprowadź warstwę Dipu fasolowego. Dodać dip fasolowy warstwą guacamole. Pozostawić warstwy do zgęstnienia w lodówce na około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
2
W misce do miksowania, podczas gdy dip fasolowy i guacamole ostygną, połącz kwaśną śmietanę i przyprawę taco. Gdy schłodzona mieszanina jest wystarczająco zagęszczona, rozprowadzić warstwę mieszaniny kwaśnej śmietany na warstwie guacamole. Warstwę śmietany udekorować startym serem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie w menu? Spróbuj sparować z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.