Najlepszy Czerwony Sos Enchilada

Najlepszy Czerwony Sos Enchilada
Najlepszy czerwony sos Enchilada może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 460 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, mielony kminek, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, oraz Czerwony Sos Enchilada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ułóż chili ancho na blasze do pieczenia i tosty w nagrzanym piekarniku 3 do 4 protokół; usunąć łodygi, miąższ, i nasiona z papryki tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Umieścić paprykę w misce i wlać do miski wystarczającą ilość gorącej wody, aby całkowicie przykryć; pozostawić do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Połączyć ancho chiles, pasta pomidorowa, olej kukurydziany, czosnek, sól, oregano, kminek, i około 1 szklanka bulionu wołowego w blenderze; blendować na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do rondla z pozostałym bulionem wołowym i umieścić na średnim ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSos
Magazyn