Najlepszy Czerwony Sos Enchilada

Najlepszy Czerwony Sos Enchilada
Najlepszy czerwony sos Enchilada może być tylko sos szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 460 kalorii, 13g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, mielony kminek, olej kukurydziany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób naprawdę lubiło to meksykańskie danie. 94 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Ciasto Enchilada z 2-minutowym sosem Enchilada, oraz Czerwony Sos Enchilada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Ułóż chili ancho na blasze do pieczenia i tosty w nagrzanym piekarniku 3 do 4 protokół; usunąć łodygi, miąższ, i nasiona z papryki tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
3
Umieścić paprykę w misce i wlać do miski wystarczającą ilość gorącej wody, aby całkowicie przykryć; pozostawić do namoczenia na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połączyć ancho chiles, pasta pomidorowa, olej kukurydziany, czosnek, sól, oregano, kminek, i około 1 szklanka bulionu wołowego w blenderze; blendować na gładką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ancho Chili PepperAncho Chili Pepper
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Czerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do PodaniaCzerwona Cebula, Drobno Posiekana, Do Podania
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo PosiekanaSłodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Wlać mieszaninę do rondla z pozostałym bulionem wołowym i umieścić na średnim ogniu; gotować na wolnym ogniu, aż do ogrzania, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSos
Magazyn