Najlepsze Wilgotne Ciasto Czekoladowe

Najlepsze Wilgotne Ciasto Czekoladowe
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać najlepsze Wilgotne ciasto czekoladowe spróbować. Ten przepis służy 15 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 308 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka soli, jaj, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Moist Chocolate After Eight Cake, Wilgotne Ciasto Czekoladowe, oraz Wilgotne Ciasto Czekoladowe.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka patelnia 9x13 cali. Mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól przesiać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, śmietana razem margarynę i cukier do lekkiego i puszystego. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Ubić mieszankę mąki na przemian z mlekiem, mieszając tylko do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
MargarynaMargaryna
WaniliaWanilia
KremKrem
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
3
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Piec w nagrzanym piekarniku przez 40 do 45 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta. Pozostawić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn