Najlepsze Spaghetti i klopsiki

Najlepsze Spaghetti i klopsiki
Najlepsze Spaghetti i klopsiki wymaga około 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Ten hor d ' oeuvre ma 274 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Za 76 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 690 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Mieszanka soli, sosu pomidorowego, oleju canolan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 66%. Podobne przepisy obejmują Klopsiki z kurczaka na Spaghetti i klopsiki, Najlepsze Spaghetti ' N ' Pulpety, oraz Spaghetti i klopsiki.

Instrukcje

1
W holenderskim piekarniku na średnim ogniu podsmaż cebulę na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodaj wodę, sos pomidorowy i pastę, pietruszkę, bazylię, sól i pieprz; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 50 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
4
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników klopsików. Pokrusz wołowinę na mieszance i dobrze wymieszaj. Kształt do 1-1 / 2-in. jaja.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Na dużej patelni na średnim ogniu brązowe klopsiki partiami w oleju, aż przestaną być różowe; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
6
Dodaj do sosu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 1 godzinę lub do wymieszania smaków, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorące, Gotowane Spaghetti WieloziarnisteGorące, Gotowane Spaghetti Wieloziarniste
7
Podawać ze spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji

Polecane wino: Chianti, Nero D Avola, Sangiovese

Chianti, Nero D Avola i Sangiovese to świetny wybór do Spaghetti i klopsików. Wszystkie te włoskie czerwone wina mają wystarczającą kwasowość, aby idealnie pasowały do sosu pomidorowego w tym klasycznym włosko-amerykańskim daniu. Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 44 dolarów za butelkę.
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Castello di Verrazzano Chianti Classico Riserva
Rubinowy kolor czerwony, jasny, jasny, z jasnymi odbiciami granatu. Nos wydziela aromaty czerwonych dojrzałych owoców, a następnie nuty tytoniu, czarnego pieprzu i słodkiego drewna, które z dojrzałością stają się bardziej złożone. Początkowo wiążące i pełne taniny dobrze komponują się ze składnikiem owocowym. Długotrwały smak, który wyraża się w doskonałej głębi.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia7
Magazyn