Najlepsze Owoce Morza Enchiladas

Najlepsze Owoce Morza Enchiladas
Przepis Najlepsze owoce morza Enchiladas może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w przybliżeniu 45 minut. Za 2,53 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 25g białka, 36g tłuszczu i w sumie 502 kalorii. Ten przepis służy 8. 5 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś koncentrat pomidorowy, ser colby, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać tortille z mąki, możesz podążać za tym daniem głównym z Chipsy Z Cukru Cynamonowego jako deser. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Owoce Morza Enchiladas, Owoce Morza Enchiladas, oraz Owoce Morza Enchiladas.

Instrukcje

1
Na dużej patelni gotuj owoce morza i cebulę na maśle na średnim ogniu przez 4-5 minut lub do miękkości cebuli, a krewetki zmienią kolor na różowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Zdjąć z ognia; odstawić.
3
W małym rondlu rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj cebulę i bulion.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Połącz żółtka i śmietanę;wymieszać z bulionem. Gotuj i mieszaj, aż termometr wskaże 160°, a sos będzie wystarczająco gęsty, aby pokryć grzbiet metalowej łyżki. Dodaj koncentrat pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6
Zdjąć z ognia.
7
Łyżka 1/3 szklanki mieszanki owoców morza na środku każdej tortilli. Na wierzch z 1 łyżką sosu i 2 łyżkami sera; zwinąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Rozłóż 1/2 szklanki sosu na natłuszczonym 13-calowym. x 9-w. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
9
Umieść enchiladas szwem do dołu w naczyniu. Na wierzch z pozostałym sosem i serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
10
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do podgrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy na Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Jednym z win, które można spróbować, jest Tudor Wines tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir. Ma 5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 75 dolarów.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutą coli i pieczenia chleba.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn