Najlepsza Wołowina Z Grilla
Najlepsza Wołowina z grilla zajmuje około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 13g tłuszczu i w sumie 299 kalorii. Ten bezglutenowy przepis serwuje 10 i kosztuje 7,53 zł za porcję. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Jeśli masz pod ręką masło, górną okrągłą pieczeń, estragon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 59%, który jest solidny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Kanapki Z Wołowiną Z Grilla, Koreańska Wołowina Z Grilla, oraz Koreańska Wołowina Z Grilla.
Instrukcje
Natrzyj wołowinę połową smalcu i całym czerwonym chile.
Umieść mięso w dużej misce.
W średnim rondlu zagotuj 1/2 szklanki wody, dodaj pozostały smalec i masło. Po stopieniu zdejmij z ognia.
Dodaj ocet, estragon, wino, cebulę, sos Worcestershire i mielony czosnek.
Polej mięso. Przechowywać w lodówce bez przykrycia do 2 dni; często obracaj mięso.
Przenieś mięso na patelnię brojlerów. Umieść mięso 3 do 4 cali od urządzenia do pieczenia i smaż przez 15 minut. Odwróć mięso. Podlać marynatą, pocierając tłuszcz z marynaty po powierzchni. Podsmaż kolejne 15 minut. Obróć, sfastryguj i piecz przez kolejne 15 minut.
Wyjmij z piekarnika i odstaw mięso na 15 minut przed podaniem.