Najlepsza Tarta Cytrynowa

Najlepsza Tarta Cytrynowa
Najlepsza tarta cytrynowa kiedykolwiek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 355 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Tarta Cytrynowa, Tarta Cytrynowa, oraz Tarta Cytrynowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Masło, 1/2 szklanki cukru, ekstrakt waniliowy i sól połączyć w misce miksera stojącego; składniki dokładnie wymieszać za pomocą uchwytu łopatkowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
2
Wymieszaj mąkę z masłem, aby uzyskać gładkie ciasto. Naciśnij ciasto na 9-calowej patelni do tarty; przechowywać w lodówce skorupę przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma TartaForma Tarta
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Piec skorupę, aż światło złoty kolor, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
W misce ubić cukier, jajka, skórkę z cytryny, sok z cytryny i 1/2 szklanki mąki na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
6
Wlać nadzienie cytrynowe do skórki. Pokrywaj krawędzie skorupy paskami folii aluminiowej, aby zapobiec poparzeniom.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
7
Piec tarta, aż nadzienie jest ustawione, około 20 minut. Całkowicie ostudzić i odkurzyć cukrem cukierniczym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn