Najlepsza Tarta Cytrynowa
Najlepsza tarta cytrynowa kiedykolwiek może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję deserów. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 355 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 60 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 16%. Spróbuj Tarta Cytrynowa, Tarta Cytrynowa, oraz Tarta Cytrynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło, 1/2 szklanki cukru, ekstrakt waniliowy i sól połączyć w misce miksera stojącego; składniki dokładnie wymieszać za pomocą uchwytu łopatkowego.
Wymieszaj mąkę z masłem, aby uzyskać gładkie ciasto. Naciśnij ciasto na 9-calowej patelni do tarty; przechowywać w lodówce skorupę przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Piec skorupę, aż światło złoty kolor, 15 do 20 protokół.
W misce ubić cukier, jajka, skórkę z cytryny, sok z cytryny i 1/2 szklanki mąki na gładką masę.
Wlać nadzienie cytrynowe do skórki. Pokrywaj krawędzie skorupy paskami folii aluminiowej, aby zapobiec poparzeniom.
Piec tarta, aż nadzienie jest ustawione, około 20 minut. Całkowicie ostudzić i odkurzyć cukrem cukierniczym.