Najlepsza Pieczeń Wołowa
Najlepszy rostbef może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis służy 10. Na 5,31 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 860 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz olej roślinny, mocne wino, sól morską i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Best Ever Roast Beef, Pieczeń Wołowa Pie Pot, oraz Pieczeń Wołowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C) i podgrzej dużą tacę do pieczenia o grubym dnie na płycie kuchennej.
Natrzyj wołowinę obficie solą, następnie dodaj trochę oliwy z oliwek do tacy i lekko pokoloruj mięso przez kilka minut ze wszystkich stron.
Ułożyć cebulę i cebulki czosnku na tacy z wołowiną na wierzchu, a następnie gotować w nagrzanym piekarniku przez 1 1/2 godziny.
Podczas pieczenia wołowiny, parboil ziemniaki w osolonej wrzącej wodzie przez około 10 minut i odsączyć w durszlaku. Wrzuć, aby je przykuć, to sprawi, że będą naprawdę chrupiące.
Po 30 minutach wyjmij tacę i wrzuć ziemniaki i rozmaryn. Za pomocą prasy lub tarki do czosnku wyciśnij lub zetrzyj ząbki czosnku i imbiru na wszystko na tacy.
Potrząśnij tacą i walnij ją z powrotem w piekarniku na ostatnią godzinę.
Ziemniaki wyjąć do naczynia, aby się ogrzały, ułożyć wołowinę na talerzu, przykrytym folią, na odpoczynek.
Usuń większość tłuszczu z tacki do pieczenia i należy pozostawić karmelizowaną cebulę i lepką dobroć wołowiny.
Dodaj 1 łyżeczkę mąki do tacy i rozgnieść wszystko razem.
Podgrzej tacę na płycie kuchennej, a gdy będzie gorąca, dodaj czerwone wino. Gotować na wolnym ogniu przez 5 do 10 minut, mieszając co kilka minut, aż sos jest naprawdę smaczne i płaszcze z powrotem łyżki.
Dodaj sok z wołowiny i nie krępuj się dodać trochę wody lub czas do cienkiego sosu, jeśli chcesz.
Wlać przez grube sito i przepchnąć łyżką, przepchnąć łyżką i podawać w rozgrzanym dzbanku z sosem.
Podawać z puddingami Yorkshire.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Wymieszać składniki ciasta razem.
Rozgrzej tacę z budyniem Yorkshire lub puszkę na muffinki z 1/2 cala (1 centymetr) oleju w każdej sekcji. Po 10 minutach podziel ciasto na tacę. Gotować przez około 15 do 20 minut, aż chrupiące i puffy, nie otwierać drzwi piekarnika przed tym lub nie wzrośnie.