Najlepsza Piccata z cielęciny

Najlepsza Piccata z cielęciny
Ultimate Veal Piccata może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Ten przepis służy 4 osobom i kosztuje 8,0 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 82 g białka, 39 g tłuszczu i łącznie 1196 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką koszerną sól i pieprz, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 76%, to danie jest dobre. Cielęcina Piccata, Veal Piccata i Veal Piccata są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghetti, Kupione W SklepieSpaghetti, Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 (8 Uncji) Kotlety Cielęce4 (8 Uncji) Kotlety Cielęce
2
Dodać spaghetti i gotować aż będzie al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedź i odłóż do dużej miski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Postaw dużą patelnię na średnim ogniu i dodaj 2 łyżki oliwy z oliwek. W płytkiej misce wymieszaj mąkę, sól i pieprz do smaku. Kotlety lekko panieruj w mące. Jajka ubić w misce z 1 łyżką wody, doprawić solą i pieprzem. Kotlety zanurzaj w jajku i wrzucaj bezpośrednio na rozgrzaną patelnię. Smaż cielęcinę po około 2 minuty z każdej strony, aż uzyska złoty kolor. Odłóż kotlety cielęce na talerz. Zdeglasować patelnię białym winem i zredukować o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj sok z cytryny, kapary i połowę natki pietruszki, a następnie dodaj 2 łyżki masła, cały czas ubijając, aby zagęścić sos. Próbujemy i doprawiamy solą i pieprzem jeśli potrzeba..
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Makaron wymieszać z resztą masła, doprawić solą i startym parmezanem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Makaron podawaj na talerzach posypanych cielęciną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
8
Skropić sosem kaparowym i udekorować pozostałą natką pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn