Nagrodzone ciasto marchewkowe Pata
Nagradzane ciasto marchewkowe Pata wymaga około 1 godzina i 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 416 kalorii, 6G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 80 centów za porcję. Jest idealny do Wielkanoc. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, zmielony cynamon, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Bird Bakery Nagrodzone Ciasto Marchewkowe Mini Cupcakes, Nagrodzone ciasto cytrynowe mojej cioci Lucille, oraz Wielokrotnie Nagradzany Truskawkowy Pecan Upside-Down Spice Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia Bundt.
Mąkę, sodę oczyszczoną, cynamon i sól przesiać. Odstawić.
W dużej misce, wymieszać olej i cukier, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią. Wymieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia. Wymieszać posiekane pekan, marchew baby food, startej marchwi i kokosa.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, 50 do 60 minut.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.