Nadziewane Pomidory Z Brzoskwiniami, Kukurydzą, Ogórkami I Bazylią

Nadziewane Pomidory Z Brzoskwiniami, Kukurydzą, Ogórkami I Bazylią
Nadziewane pomidory z brzoskwiniami, kukurydzą, ogórkami i bazylią to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 206 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 19 minut. Mieszanka ziaren z 2 kłosów kukurydzy, pomidorów befsztykowych, ogórków kirby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Nadziewane Pomidory Z Ogórkami I Fetą Przepis, Ciasto z brzoskwiniami, pomidorami i kozim serem z sosem brzoskwiniowo-bazyliowym, oraz Sałatka z kapusty z brzoskwiniami, kukurydzą i winegretem Bazyliowo-miodowym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W19 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn