Nadziewane pomidory to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 251 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,84 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako niedrogi dodatek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka ścinanych migdałów, mielonego cynamonu, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest dobre. Spróbuj Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Nadziewane Pomidory dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na średniej patelni podgrzej cukier wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Podgrzewaj, aż się roztopi i stanie się karmelem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
3
W średniej misce wymieszać gruszki i migdały. Podziel fasolę wanilii wzdłuż i zeskrobać wnętrzności do miski z gruszkami, rezerwując strąk.