Nadziewane Pomidory
Nadziewane pomidory mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 497 kalorii, 23G białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś kiełbasę, bułkę tartą, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 14167 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest świetne. Podobne przepisy to Piknik nadziewany: pomidory nadziewane Tunanem i karczochem, czerwona papryka, Fetan i ciecierzyca nadziewane cukinią, orzechy i brązowy cukier nadziewane jabłka Macintosh, Pomidory prowansalskie (pieczone pomidory nadziewane serem i bułką tartą), oraz Nadziewane Pomidory.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Odetnij wierzchołki pomidorów i użyj noża, aby przeciąć wnętrze, oddzielając miąższ od skóry. Zgarnij ciało.
Umieścić pomidory w małym naczyniu do pieczenia. W małej misce połączyć pomidory z puszki z bułką tartą, 1/3 szklanki sera i kiełbasy; dobrze wymieszać. Łyżka mieszanki do skórki pomidora i top z pozostałą 1/3 szklanki sera.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 15 minut.